Mladi dizajneri pokazali svoje nove kolekcije na reviji "Razbudi vulkan sreće"

SINOĆ je u shoppping centru Prečko održana modna revija pod nazivom "Razbudi vulkan sreće" u suradnji sa Vulkan automat klubom, a mirno kvartovsko poslijepodne pretvorilo se u večer punu uzbuđenja. Natjecatelji, točnije njih 14 iz cijele Hrvatske nadmetalo se za osvajanje glavne nagrade organizatora Vulkan auto, Peugeota 207cc, koji je nakon nekoliko krugova igre na ispadanje došao u ruke Dominiku Ranogajecu. Sretni se pobjednik zabavljao dugo u noć sa ostalim posjetiteljima revije na after partyu održanom unutar kasina uz taktove glazbe DJ Russa, koji je bio zadužen za glazbu tijekom večeri.
 
Manekenke su u nekoliko izlaza predstavile nekoliko modnih brandova mladih dizajnera Twister, Desiris, Glamour Pur, Ines Zrnc Gregorina i Trilab, a među njima su se čak našle i dvije poznate Hrvatice kojima manekenstvo nije primarno zanimanje, Nikol Bulat i Hana Hadžiavdagić-Tabaković. Lijepe su manekenke izazvale oduševljenje brojne publike, a s obzirom na činjenicu da je revija bila na otvorenom, ulice su se prilično brzo zakrčile slučajnim prolaznicima koji su ostali pogledati spektakl. Inspirirane onim što su vidjele na modnoj pisti, djevojčice koje su stajale u blizini pokušavale su oponašati hod velikih manekenki, koje su se kasnije rado slikale sa njima.

Ova izuzetno sadržajna večer održana je bez puno praznog hoda, pa je tako između svakog izlaza publika mogla uživati u glazbenim točkama Marina Ivanovića-Stoke i Nikol Bulat, koja je svojim veselim taktovima podigla atmosferu. Svojim nas je glasovnim sposobnostima počastio i Boris Kosmač, koji je otpjevao dvije pjesme, te tako uz voditelja i koordinatora večeri izvršio još jednu funkciju, onu zabavljačku. Uz Borisa Kosmača večer je vodio i poznati TV voditelj i stand-up komičar Studija Smijeha, Ivan Šarić, koji je svojim spontanim načinom vođenja i komentarima mamio smijeh publike.

 
Atmosferu je doslovno zapalio Mario, koktel majstor iz Sesveta koji je pokazao svoje umijeće žongliranja bocama i riganja vatre, a show je završio na samoj pozornici, na kojoj je oko sebe napravio vatreni krug i oduševio sve prisutne. Završetkom revija i dodijelom nagrade pobjedniku, zabava se preselila u kasino, gdje su sreću na automatima okušale i naše manekenke, a Aleksandra Grdić i Julija Žitković pohvalile su se dobitcima od 600 kuna. Boris Kosmač i Dvina Meler su izgubili na ruletu, ali su zbog odlične atmosfere brzo zaboravili na svoju lošu sreću.

Kako se radi o modnom događaju, nismo mogli a da ne upitamo neke od naših celebritya kakve modne planove imaju za jesen, a dečki su s nama podijelili kakve stvari vole vidjeti na djevojkama:

Stoka: "Nemam u planu ništa posebno kupiti, manje-više odjeću dobivam od sponzora a to mi sasvim odgovara. Što se cura tiče, volim vidjeti lijepo uređenu djevojku, ali neću ju suditi po odjeći. Najbolje bi bilo da ju nema."

Ivan Šarić: "Ove ću jeseni kupiti čarape, to uvijek treba, a za ostalo nemam nikakvih planova, ako mi se nešto svidi, kupim i to je to. Što se djevojaka tiče, volim vidjeti cure u poderanim trapericama i potkošulji, ali ne bunim se ni kada ne obuku ništa."

Hana Hadžiavdagić-Tabaković: "Nikada ne razmišljam što ću kupiti, i ne idem u shopping sa namjerom. Kada uđem u dućan i nešto mi se svidi, to i kupim."

Aleksandra Grdić: "Teško podnosim ljeto i zato jedva čekam jesen i nove kolekcije, a ove ću jeseni posebnu pažnju posvetiti klasičnim komadima, poput odijela i dobrih cipela. Najviše volim casual izdanje, pa tako kada ne moram nekamo ići volim obući udobnu trenirku i uggsice, a šminku pokušavam svesti na minimum."

Ove ću jeseni kupiti čarape, to uvijek treba, a za ostalo nemam nikakvih planova, ako mi se nešto svidi, kupim i to je to. Što se djevojaka tiče, volim vidjeti cure u poderanim trapericama i potkošulji, ali ne bunim se ni kada ne obuku ništa."