Što je Hygge moda i zašto su svi ovih dana opsjednuti njome?

Foto: Instagram

VJERUJTE nam, ovaj će vam se trend itekako sviđati.
 
Ako dosad još uvijek niste čuli za riječ "hygge", onda ne znate za ovaj topli i udobni trend, odnosno životni stil, koji najviše odgovara onom danskom, i koji je zaludio Instagram.
 
 
 
Radi se o onom prepunom mekanog pletiva, toplih dekica i čarapa, udobnih pidžamica, svijeća u kadi te uživanja u opuštenom razgovoru s voljenom osobom, uz čašu omiljenog vina u ruci ili filmu s toplim kakaom u jednoj ruci i kućnim ljubimcem u drugoj.
 
 
 
Ovakav koncept nije nepoznat spomenutim Dancima, kao ni Hrvatima, no ove godine je i ostatak svijeta saznao o čemu se radi, jer na Instagramu postoji čak 1,5 milijuna objava s hashtagom "hygge".
 
 
Kao nepresušna stilska inspiracija svakako je poslužila i danska blogerica Isabella Thordsen i njezin genijalni stil odijevanja za po kući, koji prati 95 tisuća sljedbenika. Također, plavokosa Isabella ima i odlično uređen stan pa od nje možete ukrasti i pokoju ideju za dekoriranje u ovim zimskim mjesecima.
 
 
Mi smo za vas pronašli nekoliko fotografija, koje najbolje opisuju ovaj stil, kako biste dobili bolju sliku o tome o čemu se ovdje točno radi i nakon kojih ćete se poželjeti momentalno teleportirati kući.
 
 
 
Uživajte!