Što njegov odnos s mamom govori o njemu

ODNOS tvog dečka s njegovom majkom može puno reći o tome kakav je on, ali i kakva će biti vaša veza. Promotri ga dok je s njom, možda se (ne)ugodno iznenadiš.

Stalno ju zove

Svakodnevni pozivi njegovoj mamici mogu značiti da ima besplatne minute prema njezinom broju, ili da joj voli govoriti sve detalje iz svog života. U to ulaze i detalji iz intimnog života, svaka vaša svađa i sve tvoje mane, tako da će ona imati uvid u sve vaše probleme. Za koje će naravno kriviti tebe.

Treba mu njen blagoslov


Kupovina kauča za vaš novi stan, odabir Božićnog poklona za tebe, pa čak i marka mlijeka koju ćete piti: za sve ovo traži savjet od svoje mame. Lijepo je slušati savjete svoje majke, ali ako pretjeruje, znači da je nesiguran u životu i da mu treba oslonac za sve što radi. Ako samom sebi ne vjeruje da će dobro odlučiti, kako ćeš mu ti vjerovati?

Nema poštovanja


Ako ne poštuje ženu koja ga je rodila, teško je da će poštovati bilo koga drugoga u životu. To uključuje njegove prijatelje, ali i tebe. Ovaj je tip dovoljno umišljen da misli kako ne treba nikome zahvaljivati na ničemu, jer sve što rade za njega spada u njihove dužnosti.

Ogovara ju
Ogovaranje je ružna navika, a ako je riječ o njegovoj majci, znači da si u vezi s tipom kojemu  ništa nije sveto. Može biti ljut na nju i izgovoriti sve u trenutku bijesa, ali ako učestalo govori ružne stvari o njoj, vjerojatno to i govori o tebi.

Još sluša njena pravila

Dobar odgoj je pozitivna osobina, ali ako tvoj dragi još uvijek radi stvari baš onako kako mu je prije 10 godina ona naredila, znači da je emocionalno nezreo i nespreman za ozbiljnu vezu. Pokušaj mu objasniti kako se neke stvari mogu raditi i na druge, jednostavnije načine, te da ga nećeš kazniti ako nešto ne napravi točno kako ona želi.

Idealizira ju

To je uvijek lijepo, ali ujedno i znači da je ona broj jedan za njega. Sve što ti radiš biti će dobro, ali nedovoljno dobro, a svaki će tvoj ručak biti samo podsjetnik da si joj nedorasla u svim segmentima života.

Blizak je s njom

Tip koji je blizak sa svojom majkom nije nužno mamin sin. Blizina znači da ju poštuje i želi u svom životu, a sve dok ne pretjeruje, budi sretna da imaš takvog tipa, jer to znači da će poštovati i tebe.