Što obući: Vrijeme je za sjaj!

U SKLADU s Božićem i dočekom Nove godine, sve je popularnije nositi svjetlucave i sjajne stvari, a posebno je trendi ako nosite haljinu ispunjenu šljokicama. Kod nas ih sigurno možete pronaći u Zari, H & M - u i Bershki, dućanima koji vrve šljokavim modelima odjeće, no ni ostali dućani ne zaostaju sa svojom blještećom ponudom. Za one koji su ovih dana potrošili previše na božićne poklone tu je Outlet Sv. Helena koji je ponudio neke dobre haljinice za novogodišnju noć po vrlo prihvatljivim cijenama i u kojima ćete biti prava diva večeri.

Preporuka Index Rougea je kombinacija šljokaste majice i veste sa kratkim kožnim hlačicama ili suknjom, a obavezni modni dodatak koji nipošto ne smijete propustiti su cipele na punu petu koje možete odlično iskombinirati na hlače jednako kao i na suknju ili neku slatku haljinicu. Sve vi koje u ormaru već nemate neki komad odjeće koji svijetli, brzo krenite  u potragu dućanima ili kopanje po svom ormaru, jer Božić je već tu!

Vogueova modna direktorica, Lucinda Chambers sa sjajem u očima kaže: "Nikada niste prestari za blještavo, čak i ako je to samo prstohvat zvjezdane prašine!"