Što su poznate Hrvatice i Hrvati nosili na ELFS reviji?

Foto: Luka Šangulin/Index 

REVIJA domaćeg modnog dvojca u sklopu Fashion.hr-a sinoć je okupila brojna poznata lica.
 
Slavni ljubitelji ELFSA-a za tu prigodu obukli omiljene komade dizajnerskog brenda, a iz prvih redova publike u oči su upadali cvjetići, luksuzne tkanine i puno odvažnih, zanimljivih kombinacija.
 
 
Ivana Delač Đolo i Renata Sopek blistale su u pripijenim haljinama sa zlatnim i srebrnim detaljima.
 
 
Dizajnerica interijera Mirjana Mikulec odlučila se za cvjetnu haljinicu iz nove kolekcije ELFS-a i uskladila se s prijateljicama.
 
 
Pjevačica Pamela Ramljak nosila je dugu parku u vojničkom printu umjesto haljine i iskombinirala ju je sa sandalama.
 
 
U sandalama je bila i voditeljica Ecija Ivušić, koja je obula crveni baršunasti model s platformom, te ih iskombinirala s "nude" haljinom prekrivenom crnom čipkom.
 
 
Dalibor Petko uskladio se s kolegicom voditeljicom Ivanom Mišerić, no ona ga je ipak zasjenila elegancijom te je savršeno podignula dugačku crnu haljinu crvenom torbicom i salonkama u jarko zelenoj boji. 
 
 
Dama u hlačama bila je voditeljica Ana Miščević koja je u široke crne hlače ugurala zlatni topić i kombinaciju upotpunila ružičastim baršunastim salonkama na špic. 
 
 
Ni poznati dečki nisu razočarali svojim izdanjima za reviju. Koreograf Igor Barberić običan styling upotpunio je zanimljivom kožnom jaknom s izvezenim detaljima i zakovicama.
 
 
Pjevač Luka Nižetić nosio je šarenu košulju u stilu sedamdesetih koju je uskladio s cipelama i opuštenom kapom.