Što su seksi frajeri nosili prošlog tjedna

NAJZGODNIJI dečki iz celebrity svijeta prošlog tjedna su bili jako zaposleni, a dok smo većinu vidjeli u seksi odijelima, neki su se držali starog dobrog rokerskog looka.

Jon Hamm

Seksi glumac koji glumi Dona Drapera u seriji "Momci s Madisona" prošlog je tjedna bio zauzet snimanjem novih epizoda te hit serije. Kao i obično, bio je obučen u kul odijela u stilu pedesetih.

Eric Banet

Eric Banet bio je loš suprug prekrasnoj Halle Berry, ali zbog njegova seksi glasa i lijepog izgleda, žene ga i dalje vole. Eric je prije nekoliko dana nastupio u "WDAS's Performance Theatre"-u, a za seksi izgled dovoljne su mu bile traperice, bijeli džemper i sunčane naočale.

Jason Bateman

Simpatični glumac i serije "Arrested development" ovog se tjedna zabavljao ljubeći se s prekrasnom glumicom Oliviom Wilde. Naravno, samo na setu filma "The Longest Week". Jason, koji je odnedavno pustio bradu, bio je zgodan u kombinaciji tamnoplavih hlača, bijel košulje, crvene kravate i crnog kaputa.

Lenny Kravitz

Prekrasni pjevač ovog je tjedna nekoliko dana proveo u Parizu u kojem se sastao s francuskim ministrom Fredericom Mitterrandom. Čak i za ovu ozbiljnu priliku, Lenny je ostao vjeran svom rokerskom izgledu, pa je obukao kožne hlače, pamučnu majicu i traper košulju.

Clive Owen

Seksi Clive Owen ovog se tjedna naplesao kao nikad u životu. Naime, u reklami za fast food lanac Burger King morao je plesati na cesti u Madridu. Sve to je izvodio u klasičnom odjelu koje mu izvrsno pristaje.

Cristiano Ronaldo

I sportaši su seksi kad se skockaju, pa je tako Ronaldo prije nekoliko dana zablistao u elegantnom izdanju na dodijeli nagrada "AS Awards 2011" u Madridu. Slavni sportaš odlučio se za izvrsnu kombinaciju, traperica, crnih kožnih tenisica, košulje i smokinga u kojima je izgledao elegantno, ali ne i preozbiljno.