Što su to orbitirajuće cure i zašto ih muškarci toliko vole?

Foto: Instagram

IZRAZ možda nije toliko popularan, ali orbitirajuće cure definitivno jesu. Riječ je o curama koje se u grupicama skupljaju oko frajera i prate ih u stopu. Uvijek imaju favorita, ali spremne su ga zamijeniti za bilo koga tko pokaže interes. Većina ih želi vezu, ali ponašaju se kao da im je potpuno svejedno - to je prvi razlog zašto ih muškarci vole više od cura koje ipak žele nešto više. A ima ih još:

Spremne su na seks

Kad god, bez previše muke, bez puno komplikacija. Orbitirajuća se cura neće naljutiti ako ju frajer nakon seksa pošalje doma i ne javi joj se nakon toga - zapravo, vrlo vjerojatno hoće, ali to neće pokazati, što je čini popularnom u muškom društvu.

Ne traže ništa

A muškarci to koriste kao savršenu ispriku da im daju upravo to. Žena koja se u startu postavila kao žena koja ne želi ništa ozbiljno nema pravo prozivati frajera da joj nešto duguje.

Uvijek su tu negdje

Orbitirajuće cure uvijek kruže oko frajera u nadi da će upecati nekog tko će im dati baš ono što žele. S druge strane, frajeri znaju da im neće dati baš ništa, ali se ne osjećaju loše jer znaju da će orbitirajuća cura vrlo brzo pronaći nekog novog.

Dižu im ego

Postoje muškarci kojima je glavni cilj imati žene oko sebe jer misle da ih to čini većim frajerima. Muškarac koji svoj ego pumpa brojem žena koji ga okružuje uvijek će radije odabrati nekoliko orbitirajućih cura nego jednu pravu.