Što sve trebaš napraviti danas kako bi u miru provela Božić



DO BOŽIĆA nas dijeli samo devet dana, a većina nas na to ne stigne ni misliti jer je zatrpana poslom, učenjem ili nekim drugim obvezama. Ipak, kako bi Badnjak i Božić provele u miru i veselju, neke stvari je potrebno učiniti već danas. Odvoji poslijepodne ili nekoliko sati za vrijeme vikenda za izvršavanje ovih zadataka i vjeruj nam da će ti ovo biti jedan od najsmirenijih i najugodnijih blagdana do sada.

1. Napiši popis darova


Napiši popis s imenima dragih osoba koje želiš darovati te darove koje si im namjenila. Pokušaj sve nabaviti ovog vikenda kako ne bi morala jurcati po dućanima na Badnjak.

2. Odluči što ćeš obući

Odluči što ćeš obući za uredsku zabavu i božićni tulum. Ako je potrebno, te stvari stavi na pranje, kupi detalje koji ti nedostaju, odaberi nakit koji ide uz odjeću. Obavezno se pobrini se da su ti najlonke koje planiraš nositi čitave, a haljina dobro pristaje i da imaš cipele koje uz nju idu. Tako neće biti panike i suza u zadnji čas, nego ćeš samo "skliznuti" u svoj svečani outfit i uživati u društvu.

3. Pakiranje poklona


Na vrijeme kupi papir i mašne za pakiranje i u miru zamotaj svoje poklončiće.

4. Napravi popis jela koje namjeravaš raditi


Već sad napravi popis jela koja želiš napraviti i nabavi sve potrebne namirnice. Ako radiš neko novo jelo, isprobaj ga ovog vikenda.

5. Sredi se


Ofarbaj kosu, počni nanositi kremu za samotamnjenje i prati zube pastom koja izbjeljuje. Deset dana proći će u trenu, a na tebi je da se pobrineš da izgledaš najbolje što možeš.