Stvari koje je dobro ponijeti na putovanje

NEOVISNO o tome kamo ideš, uvijek ćeš se potruditi ponijeti što manje stvari, ali kod većine žena priča će ipak završiti s prepunom putnom torbom koju jedva mogu zatvoriti. Bilo da si jedna od onih koje na putovanje nose pola ormara ili minimalistica koja putuje po svijetu s ruksakom, neke je stvari uvijek dobro imati sa sobom.
 

Mala crna haljina

Kao što je potrebna svakom ormaru, mala crna haljina je potreba i svakom putovanju. Brzo je rješenje za nenadani tulum ili malo svečaniju prigodu, jer ćeš u maloj crnoj haljini uvijek djelovati uređeno i elegantno. Najbolji dio: ne zauzima previše prostora.

Balerinke

Udobne za šetnju po gradu dok razgledavaš znamenitosti, a opet dovoljno fensi da ih možeš iskoristiti i za večernji izlazak, balerinke su definitivni must-have u svakoj putnoj torbi. S obzirom da su toliko tanke i savitljive, možeš ponijeti i nekoliko pari u raznim bojama, i svaka odjevna kombinacija je dobitna.

Sunčane naočale

Osim što će ti olakšati šetnju i zaštititi oči od sunca, sunčane naočale nezaobilazan su modni detalj koji daje tvom stilu dodatni chic naglasak. Izgledat ćeš moderno, a uvijek ih možeš podignuti na kosu i koristiti ih kao rajf.

Šalovi


Nekoliko zgodnih šalova pretvorit će tvoje obične odjevne kombinacije u super zanimljive, a tako se možeš i nekoliko dana pojavljivati u istoj kombinaciji, koju će različiti šalovi učiniti novom.

Nakit

Savršen dodatak putnoj torbi jer ne zauzima puno mjesta. Ponesi različitu ogrlicu za svaki dan, a narukvice i naušnice upotpunit će tvoju odjevnu kombinaciju i učiniti je modernom.

Jakna

Ponesi jaknu koja paše na sve tvoje kombinacije, jer jakne zauzimaju puno mjesta, a ovako ćeš izbjeći krcatu torbu. Dobra kožna ili traper jakna grijat će te kada zahladi, a moći ćeš je kombinirati na svaki outfit.

Udoban donji veš

Kada putuješ, zaboravi na čipkaste tangice koje ti se urezuju u meso i grudnjake iz kojih jedva čekaš izaći. Prozračni materijali i kvalitetan, pamučni donji veš omogućit će tvojoj koži da diše, a sigurni smo da će ti biti lakše razgledavati znamenitosti ako nisi sputana negližeom koji se lijepi za tebe.