Stvari koje muškarci obožavaju kod žena

Foto: Iceberg

PRED prijateljima će uvijek tvrditi da su to "guzice i sise", ali u stvarnosti, muškarci su ipak puno romantičniji kada su u pitanju stvari koje vole kod nas. Možda nam to nikad neće priznati, ali ovo su stvari koje će ih uvijek raznježiti.

Naš miris

Ima nešto posebno u načinu na koji mirišemo svom dečku, a on će se, htio to priznati ili ne, često navući upravo na taj naš miris. Ne govorimo o parfemu, govorimo o našem prirodnom mirisu koje same često ni ne osjetimo. Muškarc ga osjete i jednostavno su očarani njime.

Našu nemoćnost

Uvjetno rečeno, naravno. Muškarci obožavaju kad ležimo u krevetu i kad osjete da smo im se sasvim prepustile u zagrljaju. Tada se osjećaju kao naši zaštitnici, a to je osjećaj kojeg se ne mogu zasititi.

Našu emotivnost

Jest da im ponekad ide na živce, pogotovo kad imamo izljeve emocija u krivo vrijeme ali generalno, muškarci itekako cijene činjenicu da znamo pokazati točno što osjećamo. Njima je to ipak malo teže.

Našu prirodnost


Naravno da će uzdisati za nama (i drugim ženama iz novina) u našem najboljem, našminkanom izdanju ali većina muškaraca kaže da im je naše najljepše izdanje ono prirodno, bez puno šminke. Tada znaju da smo pred njima sasvim opuštene, a to im je jako važno.