Stvari koje nikad ne bi trebala raditi pred njim

NIJE bitno da li ste u dugoj vezi, samo se viđate ili ste već u braku; postoje neke nevidljive linije koje nikada ne bi trebala prekoračiti. Svaki par je drugačiji kada su u pitanju stvari koje međusobno dijele, no neka pravila su uvijek ista. Neke se cure i nakon više godina veze sređuju za svog frajera, dok druge zaboravljaju na šminku i frizuru. Ipak, bez obzira kakve su tvoje navike i koliko je tvoj dečko liberalan, ipak postoje neke stvari koje bi trebala zadržati za sebe. Evo koje su to stvari.

Zajednički odlazak u WC

Obavljanje nužde ispred partnera je broj jedan na listi stvari koje nikada ne bi trebala činiti pred njim. Možda bi želiš da on vidi "stvarnu" tebe, ali ovaj potez nije nimalo seksi i totalno je  destimulirajući. Zapamti, vrata na kupaonici su tu s razlogom.

Depilacija

Iako je depilacija i brijanje nogu skoro svakodnevna rutina, zadnje što on želi vidjeti je kako se rješavaš brčića, briješ pazuh ili čupaš obrve. On živi u uvjerenju da ti izgledaš onako kako te on vidi, pa neka tako i ostane. Frajeri rijetko kad razmišljaju o tome gdje imaš viška dlaka i kako tvoje obrve prirodno izgledaju, stoga depiliranje ostavi za sebe a on neka uživa u glatkim dijelovima tvog tijela.

Stiskanje prištića


Prirodno je da se zalijepimo na ogledalo svaki put kad ugledamo neku proširenu poru ili prištić, ali nepotrebno je to raditi ispred njega. Stiskanje prištića, grebanje po licu i vulkani koji ostaju nakon "operacije" nisu nimalo privlačni ni kada ih dečko radi, a kamoli cura.
 
Skidanje umetaka

Ako si svoju kosu obogatila umjetnim uvojcima kako bi ljepše izgledala i dobila više volumena, nemoj ih nemoj skidati pred njim. Mnogi muškarci potvrđuju da skidanje kose s glave u njima izaziva jezu. Isto vrijedi i kad se radi o umetcima u grudnjaku. Ako si ga već impresionirala bujnim poprsjem, nema smisla da mu tako očito pokazuješ da je bilo fejk.

Žaljenje na kilograme

Ovo je tema koju nikada ne bi trebala pokrenuti pred dečkom. Nesigurnost je najnepoželjnija osobina, a ništa više ne pokazuje nesigurnost od stalnog žaljenja u vezi s kilogramima. Ako si i nabacila koju, kilu budi sigurna da on to nije istog trena primijetio, no ako mu više puta napomeneš kako imaš debele noge, trbuh ili nešto drugo i on će obratiti pažnju na to.

Isticanje nedostataka

Osim imaginarne debljine, važno je ne napominjati svoje mane i nedostatke pred njim skrećući mu pažnju na neke stvari koje on možda ne bi primijetio. Također, male trikove ljepote poput spanks gaćica ili umjetnih trepavica čuvaj za sebe.

Priča o bivšem dečku


Ovakve teme ostavi za frendice. Nema potrebe da stalno pričaš događaje s bivšim ili ga konstantno spominješ. Naravno da nećeš moći izbjeći razgovor o tome, ali nemoj dovoditi svog sadašnjeg dečka u situaciju da se osjeća uspoređivanim i nesigurnim.