Stvari koje sabotiraš svojim vikend izlascima

Foto: Instagram

NISI jedina koja to radi, no ako baš svaki tvoj vikend mora proći u izlascima do jutra, možda je vrijeme da malo staneš na loptu. Mi ti donosimo nekoliko odličnih razloga za to, a na tebi je odluka.

1. Sabotiraš zdravlje/dijetu
 
Ako već od ponedjeljka do petka paziš što unosiš u sebe i koliko vježbaš, onda je za rezultate potrebno sve to isto raditi i vikendima. Uz to, tu je i manjak sna, koji nikada nije dobra vijest za tvoje tijelo.
 
2. Sabotiraš svoj bankovni račun
 
Vjerujemo kako si više puta u nedjelju ujutro pomislila kako bi bilo bolje da si ostala doma te novce sačuvala za onu prekrasnu haljinu, koju si vidjela online.
 
3. Sabotiraš svoju vezu
 
Alkohol i romantične veze ne idu ruku pod ruku, jer u takvim situacijama i najmanja sitnica može izazvati burnu svađu i ispade ljubomore. Uz to, drugi dan htjet ćeš se naspavati, dok je on možda u planu imao neki izlet, za što definitivno nisi raspoložena niti sposobna.
 
4. Sabotiraš odlazak na svjež zrak
 
Ako ostaneš vani do 4 ujutro, spavat ćeš najmanje do podne drugi dan. Onda još dok ustaneš, pregledaš mobitel i društvene mreže, upristojiš se, nešto pojedeš, već će biti 14, a to je gotovo pola predivnog dana, koji si provela - spavajući. Pored svih stvari koje si mogla raditi...
 
5. Sabotiraš svoje emocije
 
Depresivno raspoloženje jutro nakon tuluma? Alkohol ima okrutno povratni učinak: i dok se osjećamo savršeno dok smo blago opijeni, drugo jutro osjećamo se uznemireno i loše.