Stvari na koje se muškarci žale u krevetu

SEKS vrlo često nije onoliko dobar koliko bi mogao biti, a iako često volimo svaliti krivnju na muškarca, istina je da su žene podjednako krive za manjak uzbuđenja i nekvalitetno vođenje ljubavi.

Premalo dodira

Djevojke često odmah krenu u akciju, a iako misle da su aktivne u predigri, često zanemaruju dodire, misleći kako se bolje odmah posvetiti ključnim dijelovima tijela. Muškarci, kao i žene, vole dodire po cijelom tijelu, a masaža i dodirivanje dijelova koji nisu toliko očit izbor samo će ga dodatno napaliti.

Poljupci po cijelom tijelu


Iako se vole ljubiti, žene često ograničavaju poljupce samo na usne svog partnera, a priča je slična kao i sa dodirima; muškarci vole kada im poljupcima obasipaš cijelo tijelo, a velik postotak njih navodi bradavice kao dio tijela koji žene najčešće izostavljaju.

Testisi često ostaju netaknuti

Čak i kada im nije mrzak oralni seks, neke žene kao da zaboravljaju na testise, a upravo oni su mjesto na kojima bi muškarci voljeli osjetiti žensku ruku ili usne. Muškarci kažu kako obožavaju bilo kakav dodir na svojim testisima, a velik postotak njih se žali na nedovoljno pažnje koja im se posvećuje.

Želiš da pogađa


Muškarci nisu bezosjećajna bića koja samo brinu o svojem zadovoljstvu, a jedno od najvećih zadovoljstava im je upravo činjenica da su zadovoljili svoju partnericu. No, da bi to mogli napraviti dobro, trebaju upute, a žene često sakrivaju svoje preferencije. Na taj način oboje partnera ostaje napola zadovoljeno.

Kondomi su njegova stvar


Neke žene smatraju kako je briga o kontracepciji muška stvar, pa tako kupovinu kondoma prepuštaju tipu. Kondomi bi trebali biti stvar dogovora, a očekivati od njega da svaki puta iskešira novac za zaštitu i nije baš lijepo, jer se na taj način ponašaš kao da mu činiš uslugu što ćeš uopće spavati s njim.

Mrtvo puhalo

Mnogi se muškarci žale na ponašanje žene u krevetu, jer je velik broj onih koje u seksu sudjeluju pasivno. Nekim je djevojkama sasvim prihvatljivo samo ležati i pustiti tipa da odradi svoj posao, a iako možda nekim muškarcima odgovara ovakav način seksa, većina takvo ponašanje smatra dosadnim.

Šutljivica

Deranje kao u porno filmovima ne napaljuje tipove, ali velik je broj muškaraca rekao kako bi radije bili sa deračicom nego sa šutljivicom. Šutljiva djevojka koja ničim ne daje do znanja tipu da uživa u krevetu dosadna je i nimalo seksi, a seksi prigušeno stenjanje izluđuje muškarce, pa je poželjno opustiti glas i pokazati mu što ti se sviđa.

Manjak avanture

Krevet i svijeće su idealni uvjeti za seks, ali ponekad treba začiniti stvari i prepustiti se malo uzbudljivijem seksu. Kuhinjski elementi, terasa na kojoj vas netko može vidjeti, pa čak i auto parkiran pokraj prometne ulice unijeti će malo opasnosti u vaš seks, a istraživanja pokazuju kako muškarci itekako vole opasan seks.