"Superman" Henry Cavill odbrusio obožavateljicama koje mu se nabacuju pred djevojkom

Foto: Instagram, Splash News

TKO je naljutio Supermana?


Slavni Henry Cavill zaljubljen je preko ušiju. 32-godišnji glumac već se nekoliko mjeseci ne odvaja od svoje 19-godišnje djevojke Tare King.

Mlađahna plavokosa studentica osvojila je njegovo srce prošloga ljeta, a Henry je tek nedavno priznao kako je zaljubljen.



"Kad sam prvi put upoznao svoju curu, bio sam vrlo preplašen, jer sam ju htio impresionirati. Pomislio sam kako ovo ne smijem uprskati te da svoje karte moram odigrati kako treba", otkrio je. "Ljudi kažu kako su godine samo broj. No, u puno slučajeva nisu samo to. One su često pravi i istinit pokazatelj zrelosti neke osobe. No, u ovom slučaju, ona je fantastična."



Iako sada cijeli svijet zna kako je plavooki holivudski zavodnik sretno zaljubljen, njegove zaluđene obožavateljice ne prestaju ga opsjedati. No, u nedavnom intervjuu za Sunday Times, Henry im je poslao jasnu poruku.

"Neću više tolerirati bahate obožavatelje bez imalo poštovanja, koji bacaju komentare pred mojom djevojkom", poručio je plavooki Henry.

Tara je već upoznala njegove roditelje pa se čini kako ova nije samo usputna avantura.



Prethodno, Henry je ljubio Ginu Carano, koja je bivši MMA borac i glumica, a nekoliko se tjedana zabavljao i sa zvijezdom serije "Teorija velikog praska", Kaley Cuoco, koja trenutno uživa u slobodi, nakon razvoda.