Svi hit modeli badića za ovo ljeto na jednom mjestu

Foto: Instagram

LJETO se opasno približava i krajnje je vrijeme da se bacite u potragu za novim kupaćim kostimom.

Ove, kao i svake sezone, stižu nam neki novi trendovi, ali se zadržavaju i neki prošlogodišnji, a ovih sedam modela badića već sada se izdvojilo kao najpoželjniji odabiri za nadolazeće ljeto:

Retro kroj

Definitivno najlaskaviji trend u badićima za ovo ljeto su dvodijelni modeli s gaćama visokog struka koje savršeno prekrivaju nedostatke na području bokova i trbuha. A osim što su sjajna alternativa jednodijelnim kupaćim kostimima, retro kroj vam jamči i chic izgled na plaži.

Životinjski uzorci

Posve očekivano, trendi životinjski uzorci ovog ljeta sele i na badiće, i to na sve modele, od bikinija do jednodijelnih modela. Izbor je šarolik i kod odabira samog printa, a najpopularniji su zmijski, leopard i, na opće iznenađenje, kravlji uzorak za čiju su popularnost ponajviše zaslužne sestre Kardashian-Jenner.

Nabrana tkanina

Još jedan od laskavijih trendova za ovo ljeto su badići od nabrane rastezljive tkanine koja je trenutno popularna i na haljinama, a sjajno prekriva nedostatke na tijelu. 

Dekolte na bokovima

Ovaj trend rezerviran je za najodvažnije od vas koje se ne boje pokazati malo više gole kože na plaži jer se radi o badićima čiji donji dijelovi imaju vrlo visoki izrez na bokovima i obično otkrivaju i dobar dio stražnjice.

Vintage uzorci

Osim retro krojeva, in su i starinski uzorci na badićima, poput kariranog, a i ovaj trend jamči chic izgled na plaži.

Nude

Badići koji su u modi već nekoliko sezona ni ovog ljeta ne idu nigdje, a to nas puno ne iznenađuje jer modeli u neutralnim bež nijansama koje podsjećaju na boju kože savršeno laskaju preplanulom ljetnom tenu.

Fluorescentne boje

Još bolje od nude nijanse preplanuloj puti laskaju fluorescentne boje koje su trenutno jako popularne te su i najbolji način za privlačenje pogleda.