Svi žele neugledni kombinezon koji je preko noći postao pravi modni hit

Foto: Instagram

AKO ste u posljednje vrijeme listali modne časopise, gledali modne revije ili pak prošetali obližnjim trgovačkim centrom vjerojatno vam je za oko već zapao neobičan trend u najavi. Naime, gotovo na svakom koraku moguće je vidjeti "utility" kombinezone koji neodoljivo podsjećaju na one radničke ili pilotske.

Na prvi pogled vam možda neće biti jasno zašto bi takav komad itko nosio. No nakon što ga odjenete, trebat će vam otprilike jedna sekunda da shvatite. Njegovi glavni aduti su udobnost i praktičnost, a ako se želite istaknuti, ni specifičan izgled vam ne bi trebao smetati.

Na modnim pistama već su ih predstavila brojna slavna dizajnerska imena poput Isabel Marant, Tibi, Hermesa, Stelle McCartney i brojnih drugih.

Iako na prvi pogled može izgledati kao da one koji ih nose moda nimalo ne zanima, zapravo je riječ o komadu kojim ćete vrlo lako stvoriti snažan look te ostaviti dojam žene koja zna što želi.

Osim udobnosti, njihov glavni adut je i činjenica da ih je vrlo lako kombinirati uz apsolutno sve. Jednako će dobro izgledati i u casual varijanti, ali i tijekom večernjeg izlaska.

Ako ga poželite podignuti na neku novu razinu bit će vam dovoljan tek pokoji modni dodatak ili omiljene cipele da zaokruže ovu modnu priču.