Tajne njegove muškosti

MUŠKARCE je mnogo lakše zadovoljiti nego žene, jer su njihovi dijelovi tijela sasvim izloženi pa  time i jednostavni, zar ne? Pa i ne baš. Iako se penis čini kao relativno jednostavan dio tijela, on to i nije, a mi donosimo nekoliko korisnih činjenica o ovoj misterioznoj alatki.

Veličina

U svom opuštenom stanju, prosječni penis mjeri oko 9 do 10 centimetara, što se u stanju erekcije povećava na 12 do 15 centimetara duljine. Ovo su prosječne brojke, što znači da variraju od muškarca do muškarca. Veličina može biti zavaravajuća: u hladnim uvjetima penis će se smanjiti, a u toploj prostoriji može biti i dulji nego inače.

Jutarnja erekcija

Muškarci se vrlo često bude s erekcijom, jer se ona stvara tijekom REM faze sna, neposredno prije buđenja. Ovo je nesvjesni refleks te muškarci na svoju jutarnju erekciju ne mogu pretjerano utjecati.

Odmor poslije seksa

Normalan penis treba odmor nakon ejakulacije, koji ovisno o osobi može trajati od nekoliko minuta do nekoliko dana. Mlađi muškarci se oporavljaju brže, stariji sporije, ali za vrijeme odmora od seksa muškarac ne može postići još jednu erekciju, tako da ako želiš još, a on kaže da ne može, vjerojatno stvarno ne može.

Lomljiv materijal

Penis nije dizajniran na način da ga se može savijati ili vrtjeti, a ako to želiš učiniti, imaj na umu da se penis može slomiti. Ako tvog dečka doslovno boli ona stvar nakon seksa, neka posjeti doktora, jer slomljen penis nije mala stvar.

Čudne točkice

Male točkice na rubu penisa nisu znak spolne bolesti, postoje biserne papule penisa koje se pojavljuju na glaviću i sasvim su normalna pojava. One su sitne i ne smetaju snošaju, a penis najnormalnije funkcionira s njima.

Glavnina je u glavi

Glavić penisa je mjesto gdje se nalazi većina završetaka živaca te je ujedno i najosjetljivije mjesto na penisu. Kod ručne ili oralne stimulacije ovo je dobro znati pa se tako najbolje posvetiti upravo tom području.