Tajno vjenčanje samozatajnog holivudskog para kojem ne smeta 11 godina razlike

Foto: Getty, Splash News

DUGO se šuškalo o tom vjenčanju...

No nitko nije imao sigurnu potvrdu da će se ono održati. Ipak, još jednom se pokazalo da gdje ima dima, ima i vatre pa su se mladi, zgodni i talentirani glumci Alicia Vikander i Michael Fassbender ipak vjenčali prošlog vikenda na španjolskoj Ibizi.



Čim su stupili s najužom obitelji i prijateljima na otok, bilo je jasno zbog čega su došli, a dan nakon viđeni su s vjenčanim prstenjem na rukama u jednom restoranu na doručku.



Njihova veza postala je dodatno zanimljiva javnosti proteklih tjedana, kada je izašao trailer za novi film o avanturistici Lari Croft, koju će nakon zanosne Angeline Jolie utjeloviti upravo Alicia, a zanimanje budi i činjenica da je njoj 28 godina, a Michaelu 40.



Par se upoznao na setu filma "The Light Between Oceans", a počeli su hodati u prosincu 2014. godine. U filmu je Alicia, koja je sa svega 26 godina dobila Oscara, glumila njegovu suprugu, no očevici tvrde da se kemija s platna momentalno preselila u stvarni život.



Iako se nerijetko mogu vidjeti zajedno na crvenim tepisima, par nikada nije ispričao detalje svoje veze, već su jedno o drugom gotovo uvijek pričali samo kroz ostvarenja na filmskom platnu.

Tako je ostalo do dan danas pa se sumnja da će javnost ikada vidjeti što je Alicia nosila na svoj najvažniji dan, iako je dotična često na listama najbolje odjevenih glumica.

Zgodnom paru želimo još puno zajedničkih godina!