Teo Perić za MAK: Žena u ulozi Jamesa Bonda

HRVATSKI modni dizajner Teo Perić predstavio je svoju novu atraktivnu kolekciju za žene. Inspiriran filmovima o kultnom špijunu Jamesu Bondu, Teo je u tu ulogu stavio junakinje svoje kolekcije te stvorio odjeću za hrabre i neustrašive žene.

"Kroz svaku svoju kolekciju slavim žene i nastojim im pokazati i odati svoje poštovanje. U aktualnoj kolekciji TEO P. za MAK za sezonu jesen/zima 2011/12. postavilo se pitanje što bi bilo da je James Bond žena? Kakva bi ona bila? I kako bi se odijevala? Nastojao sam stvoriti kolekciju za upravo takvu, urbanu ženu koja je uvijek dotjerana bez obzira što radi u životu, kakve obveze imala tijekom dana i koliko vremena posvećuje obitelji. Jer ona je tijekom čitavog svog dana zapravo na 'red carpet'-u i nosi odjeću koja je istovremeno šik i lijepa, ali i vrlo nosiva, funkcionalna i ugodna. Takva se žena mora dobro i lijepo osjećati i kada ide u dućan i po djecu u vrtić", izjavio je dizajner Teo Perić.

Dizajner također ističe da je njegova kolekcija izuzetno funkcionalna i nosiva: "Zahvaljujući kombinaciji pravih boja, tkanina i krojeva, ova je kolekcija istovremeno vrlo nosiva danju kao i navečer. Primjerice, dobar kaput preko finog kombinezona lijepo će vas odjenuti za večer, a za dnevnu varijanu kombinirat ćete fine hlače i laganu bluzu".

Idealnu MAK ženu utjelovila je lijepa Alma Cerić (Taliamodel), fotografiju potpisuje Goran Čižmešija, za make up se pobrinula Nena Mrkonjić, a za frizuru Ivica Palinić.