Tko je dečko s kojim je Kendall Jenner uhvaćena u strastvenim poljupcima?

Instagram

ZACIJELO ste čuli za sestre manekenke Gigi i Bellu Hadid. Znate i da su djevojke dobre prijateljice s Kendall Jenner. No znate li da Gigi i Bella imaju brata Anwara koji je uhvaćen kako se ljubi s Kendall?

Sada znate.

Naime, 18-godišnji Anwar Hadid opažen je prije nekoliko dana u strastvenom zagrljaju s 22-godišnjom Kendall Jenner, a kako javlja TMZ, nisu se odvajali jedno od drugoga satima.

No tko je zapravo Anwar?

On je mlađi brat sestara Hadid te je jako blizak sa svojim sestrama, što, između ostalog, vidimo i po njihovim obiteljskim slikama koje je često dijelio na svojem Instagramu.

Donedavno je bio u vezi s američkom glumicom Nicolom Peltz, a njih dvoje su na svojim društvenim mrežama dijelili brojne detalje svoje veze. Anwar je tek nedavno otpratio Nicole s Instagrama, a ona je uzvratila tako što je otpratila njega i cijelu njegovu obitelj.

 

Osim sa sestrama, jako je blizak i sa svojom majkom Yolandom Hadid. Jednom prilikom je izjavio kako se osjeća ugodno u ženskom društvu jer je odrastao s dvije sestre i samohranom majkom te da se smatra sretnim zbog svega što su ga naučile.

Kao i njegova majka Yolanda i sestra Bella, i on boluje od lajmske bolesti te je profesionalni model poput njih. Nosio je nekoliko revija i pojavio se na naslovnicama nekoliko poznatih časopisa.

"Manekenstvo nije bilo nešto o čemu sam razmišljao dok sam odrastao, ali moja mama je smatrala da je važno da budem otvoren poslovnim prilikama i proširim horizonte"; rekao je Anwar 2016. godine o svojoj manekenskoj karijeri.

Iako je Kendall jako dobra prijateljica sestara Haddie, posebno Belle Hadid, čini se kako ulazi u vezu s njihovim mlađim bratom. Nadamo se da se njihovo prijateljstvo neće poremetiti ako veza s Anwarom krene po zlu.

A prema glasinama koje kruže ovih dana, čini se da se Kendall zabavlja s nekoliko frajera istovremeno jer se nedavno povezivala i s košarkašem Benom Simmonsom.