Taylor majicom otkrila imena prijateljica s kojima više ne želi imati posla

Foto: Getty, Instagram, YouTube screenshot 

NAKON nekoliko mjeseci stanke Taylor Swift se vratila na glazbenu scenu s novim albumom i videom kojim je šokirala javnost. 

Pjevačica se u novom spotu za prvi singl s albuma "Look What You Made Me Do" odlučila obračunati sa svim svojim neprijateljima s estrade, a popis se, izgleda, proširio. Očekivano, na meti su se našli Kanye West i Katy Perry, s kojima je pjevačica odavno u svađi, no čini se da su joj se zamjerile i neke donedavno bliske prijateljice. 
 
 
Taylorina chic ekipa izgubila je nekoliko članica, a pjevačica u svom ovom spotu nosi majicu s imenima onih koje su ostale u njenom timu. 
 
 
Imena na majici otkrivaju da se Taylor još nisu zamjerili Haim sestre, Blake Lively, Ryan Reynolds, Selena Gomez, Gigi Hadid, Ed Sheeran, Lily Aldridge, Lena Dunham te još nekoliko manje poznatih zvijezda.
 
 
Počasno mjesto u ekipi pjevačice izgubile su neke slavne dame koje su javno kritizirale pjevačicu, poput Lorde, Hailee Steinfeld, Ruby Rose i Zendaye, kao i modeli Cara Delevingne te Karlie Kloss jer se druže s "neprijateljem", odnosno s Kendall Jenner. 
 
 
Za kraj, prisjetit ćemo se dobrih, starih vremena kada je grupica još bila na okupu: