To su naše žene: Sinoć su baš svi gledali u ove dvije prelijepe Hrvatice

Foto: Sarah Dombre i Ino Zeljak 

SINOĆ je u Zagrebu održan event, koji je izazvao veliki interes javnosti.
 
Radi se o svečanom otvorenju novog kina u gradu, Kaptol Boutique Cinema, koje je u jednom trenutku čak blokiralo promet u centru.
 
 
 
Po starom dobrom običaju, otvorenje nisu propustila ni brojna slavna imena iz društvenog i javnog života, a najviše pažnje ponovno su ukrale domaće ljepotice, koje su sinoć zablistale u šarolikim kreacijama.
 
 
 
Aleksandra Dojčinović, Renata Sopek, Kristina Krepela, Nikolina Pišek, Nina Mia Čikeš, Kristina Bradač, Iva Balaban, Branka Krstulović, Ivana Delač Đolo, bile su samo neke od dama, koje su privlačile pažnju svojom ljepotom i modnim kombinacijama, no dvije su dame sinoć posebno zablistale.
 
 
 
 
Radi se o Branki Krstulović i Ivi Balaban, koje su zasjale u posebno elegantnim izdanjima. Bivša Miss Hrvatske i poslovna žena Branka Krstulović tom je prilikom zasjala u sexy, crnoj haljini, koja je istaknula njezinu manekensku figuru, dok je Iva u svojoj elegantnoj kreaciji pokazala leđa.
 
 
 
 
 
Time su još jednom pokazale i dokazale zašto su često pri vrhu najbolje odjevenih Hrvatica, a čiji vam se styling najviše sviđa, ostavljamo vam da prosudite sami.