Top 5 proizvoda iz BeautyBoxa u 2018!

Foto: Promo

ZADATAK nije bio lak. Poslagali smo svih 11 BeautyBoxica (ljeti izlazi dvobroj koji vrijedi za dva mjeseca) sa svojim sadržajem, okupili stručni žiri i birali top pet proizvoda iz svih ovogodišnjih BeautyBox kutija.

U  kutijici sreće koja stiže krajem mjeseca u ruke pretplatnica nalazi se najmanje pet proizvoda, a često ih je između sedam i osam. Vrijednost kutije zna biti i šest puta veća od plaćene cijene (99 kuna je cijena za jednokratnu kupovinu, dok u pretplati kutijica košta 89 kuna), a dizajn je uvijek pomno osmišljen kako bi se kutijice mogle slagati jedna na drugu i služiti kao super koristan ladičar.

Klikni na www.beautybox.hr i osiguraj svoju kutijicu sreće.

Prema izboru stručnog žirija, ali i prema komentarima pretplatnicama na društvenim mrežama (Facebook & Instagram) u top pet proizvoda iz 2018. godine ušli su:

1. Luxea suho ulje sa zlatnim česticama. Ovo je bio omiljeni ljetni proizvod zbog kojeg je Instagram gorio. Svjetlucavi sjaj zahvaljujući zlatnim česticama na svojoj koži poželjela je svaka žena. Luxea suho ulje brzo se upija, ne masti kožu, ostavlja je mekom, svjetlucavom i za nijansu tamnijom.

>> Ovo su razlozi zašto je prošlomjesečni BeautyBox bio apsolutni hit!

2. Asteria maska za spavanje. Preslatke maske za spavanje, svaka različitog dizajna izazvale su veliko oduševljenje među djevojkama. Radi se o hrvatskom proizvodu iza kojeg stoje majka i kćer, a koje u ponudi imaju cijeli asortiman za spavanje. Maska je oduševila i Influencericu Paulu Sik koja je to pokazala na Instagram profilu.

3. theBalm Matt(e) Nude paleta sjenila za oči. Ovo je najobožavaniji proizvod BeautyBoxa u 2018. godini. Kutijica više tražila se i mjesec dana nakon što su rasprodane, zbog palete koja je stigla u njoj, a čija je vrijednost četiri puta veća od plaćene cijene BeautyBoxice. Devet nude nijansi idealne su za svakodnevnu uporabu.

4. Afrodita Sun Care Tropical marmelada. Hit plaže i BeautyBox kutije, marmelada sa zaštitnim faktorom 10 osigurava sigurno, brzo i intenzivno dobivanje preplanulog tena. Miris kokosa s Filipina u kombinaciji s ekstraktom mrkve i kakao sastojci su koji ovu marmeladu čine posebnom. Ona vlaži i opskrbljuje kožu hranjivim tvarima.

5. Skeyndor Power Hyaluronic Booster proizvod je kojeg žene ne prestaju koristiti. Kombinacija fragmenata hijaluronske kiseline te aktivatora akvaporina dubinski hidratizira kožu štiteći je od gubitka vode. Nakon nanošenja boostera na očišćenu kožu bore su manje vidljive, a koža meka i blistava. 

U 2018. kroz BeautyBox je prošlo više od 90 proizvoda. Wow! Vrijedne ruke BeautyBox tima ne prestaju oduševljavati pretplatnice diljem Hrvatske. Tako je i blagdanski BeautyBox rasprodan još sredinom mjeseca. Narudžbe za siječanj su otvorena zato brzo klik na www.beautybox.hr i razveseli se kutijicom sreće.