Top pet: Najljepši celebrity ormari

PJEVAČICI Christini Aguileri sva dizajnerska odjeća ne stane u jedan ormar pa ih ima - dva. To ne bi bilo tako neobično kad ti ormari zapravo ne bi bile sobe prepune odjećom i cipelama, odnosno takozvani "walk in closet". Zgodna pjevačica nije jedina holivudska zvijezda koja se može pohvaliti prekrasnim ormarima koji su krcati Louboutinkama, Chanel torbicama i dizajnerskim haljinama, a u usporedbi s ormarom Mariah Carey, Christina je tek početnica. Donosimo vam naš izbor pet najljepših celebrity ormara. Uživajte!

1. Mariah Carey

Razmažena pop diva obožava luksuz, pa je njezin ormar uređen poput luksuzne hotelske sobe. Naravno, sve je zlatno i ljubičasto, a u ormaru je najviše ima štikli, haljina i traperica.

2. Christina Aguilera

Zgodna pjevačica obožava ružičastu boju i pin up look, pa je i njezin ormar u tom stilu. Sam pogleda na prekrasnu kolekciju njezinih cipela baca nas u očaj.

3. Eva Longoria


Sve što ova džepna Venera ikad obuče izgleda izvrsno, pa je tako i njezin ormar uvijek na vrhu top lista slavnih ormara u koje bi obožavateljice voljele zaviriti i nešto posuditi.

4. Khloe Kardashian

Mediji često ismijavaju  sestre Kardashian, ali moramo priznati da cure ipak imaju stila. Najmlađa sestra klana Kardashian, Khloe, posjeduje jednu od najnevjerojatnijih kolekcija štikli u svim bojama. Naravno, u ormaru prevladavaju slavne Louboutinke.

5. Olivia Palermo


Mlada trendseterica u svom ormaru ima najnevjerojatnije komade odjeće, bilo da se govori o dizajnerskim komadima ili ili odjeći iz high street butika.