Topshop ima jednu od najljepših vjenčanica koju ste ikad vidjeli

Foto: Topshop 

DRAGE buduće mladenke (i sve one koje se tako osjećaju), zaustavite sve što radite, jer je u Topshop upravo stigla kolekcija vjenčanica koja će vas oduševiti.

Među pet haljina potpuno različitih krojeva, rijetko će koja mladenka ostati razočarana. Nama je posebno za oko zapela jedna haljina, za koju bez dvojbe možemo reći da je među ljepšim vjenčanicama koje smo vidjeli, što potvrđuje i činjenica da se prodaje brzinom svjetlosti.

topshop.com, 3940 kn

Tko bi rekao da sivkasto-zelenkasta vjenčanica može biti tako lijepa? Gola ramena, kombinacija svile i čipke te elegantan, ali i neobičan kroj, koji otkriva sasvim dovoljno kože oduševit će moderne mladenke, koje žele izgledati drugačije, a ovu haljinu moći ćete nositi i nakon vjenčanja. 
 
 
Ako vam ova ipak nije "po guštu", tu su još četiri modela, čije se zalihe također smanjuju iz minute u minutu. Nježno ružičasti model s ružama i mašnom na leđima sigurno će oduševiti sve romantičarke među vama. 
 
topshop.com, 3460 kn
 
Za mladenke koje cijene jednostavnost, tu je prekrasna dugačka "slip" svilena vjenčanica, koja odiše elegancijom, te također može proći i kao obična haljina, nakon vjenčanja.
 
topshop.com, 3070 kn
 
Nagrešpana vjenčanica od tila, duljine do malo ispod koljena stvorena je za modne klasičarke.
 
topshop.com, 3720 kn
 
A dašak glamura dvadesetih godina prošlog stoljeća donosi vjenčanica uz tijelo ukrašena stotinama ručno izvezenih svjetlucavih perlica, laskave siluete.
 
topshop.com, 6960 kn
 
Osim vjenčanica, kolekcija uključuje i cipele, donje rublje, make up, modne dodatke te haljine za djeveruše. Ostale  komade pogledajte u online trgovini brenda, koji od kraja prošle godine ponovo dostavlja u Hrvatsku.