Transformacija vrijedna divljenja: Khloe proslavila rođendan u sexy izdanju

Foto: X17/Guliver 

NAJMLAĐA Kardashianka proslavila je 33. rođendan.
 
Radi se o Khloe Kardashian, koja još uvijek nije prestala mršavjeti i tesati liniju te tako biti inspiracija ženama diljem svijeta, koje su željne takve velike i nimalo lake promjene u životu.
 
 
Khloe je utjehu od bolnog razvoda od posrnulog košarkaša Lamara Odoma pronašla upravo u teretani, ali i u još jednom košarkašu, nekoliko godina mlađem Tristanu Thompsonu, od kojeg se doslovno ne odvaja.
 
 
Zgodni par tako je njezin rođendan prvo proslavio romantičnom večerom u jednom restoranu u Zapadnom Hollywoodu, a potom u jednom karaoke baru, s ostatkom Kardashian klana.
 
 
Ne čudi previše što su svi pogledi bili na njima, jer se duo posebno sredio za tu posebnu večer. Starleta je tako zasjala u svjetlucavoj mini haljini te srebrnim sandalama, koje su dodatno izdužile njezine noge, dok je kosu raspustila u nježne valove.
 
Tristan je za to vrijeme odustao od sportske ležernosti, koju inače njeguje te uskočio u hlače, košulju i Hugh Hefner cipelice, a svoju dragu čitavo vrijeme nije puštao iz ruku.
 
 
Što god mislili o Kardashianima, morate priznati kako Khloe doista izgleda bolje nego ikad te je odličan dokaz da se trud baš uvijek isplati.