Traperice visokog struka: Kako nositi najpoželjnije hlače sezone?

Foto: Instagram

OVE hlače proljetni su hit.

A osim što su lijepe, one imaju još jednu veliku prednost, a to je da vizualno izdužuju noge te ih čine vitkijima, kao i cjelokupnu našu liniju, zbog čega ćete ih voljeti još više.



Slavne cure i modne blogerice već ih naveliko nose, a ako to želite i vi, no ne znate kako ih i s čim iskombinirati, mi imamo nekoliko savjeta.



Naime, važno je da znate da one idu na baš sve pa ih možete kombinirati na običnu majicu, s natpisom ili bez, ali i s elegantnom bluzom ili košuljom, ako želite tako na posao. Po potrebi i zbog vremenskih uvjeta, preko možete nabaciti kožnu, traper ili bomber jaknu, oversized džemper ili duži ili kraći blejzer.



Uz svilenkasti topić ili onaj na jedno rame, u trenu ste spremne za izlazak s prijateljicama ili večeru s dragim, a važno je i napomenuti kako su najpopularniji modeli ovih hlača tzv. boyfriend traperice ravnih nogavica ili one koje se blago šire u zvono, dok je skinny model ovog proljeća u drugom planu, no ni s njim nećete pogriješiti.



Hlače će također najbolje ići na cipele s petom ili platformice, no odlično se kombiniraju i uz tenisice, jer 2017. godine jedino modno pravilo jest da pravila nema.