Trebaš pauzu od spojeva? Evo kako ćeš saznati odgovor

Foto: Jimmy Choo

VRIJEME je da uzmeš malu stanku od svega.

1. Spojevi su postali dio tvoje rutine

Počela si dobivati osjećaj kao da kažeš "da" svakom frajeru, koji te pozove na spoj, samo zato što nemaš nikakvih drugih planova. Svrha izlazaka jest uživanje u upoznavanju novih ljudi, a ne popunjavanje slobodnog rasporeda.

2. Previše si zauzeta

Balans između privatnog i poslovnog svijeta jako je važan, a ako ga ti polako gubiš, to bi trebao biti dobar znak upozorenja da uzmeš kratku stanku od izlazaka, jer smo sigurne kako se ne želiš iscrpiti do kraja.

3. Još uvijek patiš za bivšim

Daj si vremena i odboluj do kraja. Sve drugo nije fer ni prema tebi, ali ni prema novom dečku, s kojima ćeš se vrlo vjerojatno samo poigravati.

4. Veza nije tvoj prioritet

Ako ljubavni odnos trenutno nije na vrhu tvojih prioriteta, nema potrebe da išta forsiraš, čak i ako te cijela obitelj ispituje o tvom ljubavnom statusu. Skoncentriraj se na ono što doista želiš postići, bilo da se radi o tvojoj karijeri ili nečem drugom.

5. To umanjuje tvoje samopoštovanje

Tko je rekao da je upoznavanje novih muškaraca lagan posao? U svojoj ljubavnoj karijeri tako ćeš sresti frajere s kojima će spojevi biti noćna mora, one koji će biti predobri da bi bili istiniti, ali i oni koji neće htjeti izaći s tobom na drugi spoj. Sve to može dovesti do pada samopouzdanja, a ako se upravo tako trenutno osjećaš, stanka je najbolji izbor.

6. Nosiš se s određenim emocionalnim problemima


Bila to depresija ili neke druge brige, važno je da s njima izađeš na kraj, prije nego kreneš na spojeve. Ovi osjećaji itekako mogu utjecati na način komunikacije i ophođenja s drugim ljudima pa bi bilo dobro da se prvo koncentriraš na sebe. Ako si na dobrom mjestu, takvom ćeš i energijom zračiti i obrnuto.