Treća večer Cro A Portera: Eksplozija boja na modnoj pisti

OVOSEZONSKA Cro A Porter modna priča već treću večer za redom napunila je shopping centar Westgate te oduševila sve zaljubljenike u modu.

Elfs

Otvorenje je pripalo reviji modnog tandema Elfs čija se nova kolekcija odlikuje razigranim kreacijama. Vesele boje, prepoznatljivi printevi i logo krasili su tunike, haljine i majice koje bi svaka modno osviještena djevojka poželjela nositi ovo proljeće. Veliko oduševljenje među modnom publikom izazvale su rasplesane manekenke koje su svojim make up-om i frizurama podsjećale na Malibu Barbie lutkice.

BiteMyStyle


Modni brand BiteMyStyle, iza kojeg stoji Zoran Aragović, predstavio se kolekcijom za rock zvijezde koju karakteriziraju psihodelični uzorci žestokih boja, različite reljefne teksture, glitter te spoj krutih i lepršavih materijala. Zoranov prepoznatljiv modni rukopis do izražaja je došao s jaknicama, haljinama i raznobojnim tajicama s upečatljivim detaljima te clutch torbicama za kojima luduje cijela modna scena. Kreacije su namijenjene buntovnoj djevojci koja živi život poput rock zvijezde i ne priznaje granice dnevnih i večernjih kombinacija, stoga ne čudi što je za zaštitno lice svojeg branda Zoran odabrao Ellu Dvornik, koja se više no dobro snašla u toj ulozi.

Monika Sablić

Prošlogodišnja debitantica Monika Sablić,  nastavlja oduševljavati svojim ženstvenim kreacijama. Inspirirana Mediteranom i dalmatinskim tipom žene, splitska dizajnerica lepršavim i poletnim materijalima u bež, zlatnoj i bijeloj boji ističe ženstvenost, ali i samouvjerenost koja se krije u svakoj ženi. Romantičan ugođaj Monikinih kreacija popratila je i dalmatinska glazba koju je publika podržala velikim pljeskom.


Borna Rajić


Revija branda Borne Rajić, Borna et Fils, izazvala je blagi šok.  Na što i sam naziv kolekcije "Aloha zimskom mrazu" aludira, dizajnerica je spojila većini "nespojivo".  Egzotični uzorci na pamučnoj tkanini podstavljenoj toplom višeslojnom podstavom, mnogima su neshvatljivi i nenosivi, ali upravo ta sinergija Borninog umjetničkog izričaja i svakodnevnog života, plasirala je kreacije na sam vrh hrvatske mode.

Boris Pavlin


Šećer na kraju bile su glamurozne kreacije Borisa Pavlina koje su sinonim za profinjenost, ženstvenost i gracioznost. Haljine su zračile neviđenom elegancijom, a lagani materijali koji se stapaju s čipkom i prepoznatljivim svilenim vezom podsjećaju na bajku te su kao takvi bili odličan završetak još jedne večeri  Cro A Portera.

Video pogledajte ovdje: