Trend kojem se nitko nije nadao: Spojene obrve nikad nisu bile popularnije

Foto: YouTube screenshot, Instagram

I DOK je prije nekoliko godina bilo nezamislivo da će žene pokazivati svoje spojene obrve, sada je to postalo pravi trend.

Sve je započelo kada je prije dvije godine grčka manekenka Sophia Hadjipanteli postala hit na Instagramu zbog svojih gustih tamnih spojenih obrva.

I dok su je jedni prozvali ljepoticom, druge je zgrozila, a iako je svojim izgledom podijelila mišljenja javnosti, pokrenula je trend koji je sada posebno buknuo zbog novog spota španjolske glazbenice Rosalije.

26-godišnja Španjolka koja je svojim posljednjim albumom "El Mal Querer" stekla svjetsku slavu u svojem novom spotu za pjesmu "A Palé" ponosno je pokazala svoje spojene obrve.

Svojim spojenim obrvama koje djeluju puno prirodnije i nježnije od obrva spomenute Grkinje promijenila je mišljenje velikog dijela javnosti o ovom beauty trendu, a u američkom Vogueu su je usporedili s pionirkom ovog trenda, slavnom meksičkom slikaricom Fridom Kahlo, te su potvrdili da su spojene obrve službeno opet u modi.

A da je trend kojem se nitko nije nadao već zaživio dokazuju brojni modeli u usponu koji su odlučili odbaciti pincetu i ponosno pokazati svoje spojene obrve na Instagramu, piše Noizz.rs. Neke od njih pogledajte u nastavku: