Trend koji će podijeliti mišljenja: Biciklističke hlačice sada se nose sa sakoom

Foto: Instagram, Splash, X17

BICIKLISTIČKE hlačice ove su godine doživjele svoj veliki modni povratak.

Za to je ponajviše kriva Kim Kardashian koja ih je nosila još krajem prošle godine i to na način koji je ovo jeseni omiljen među fashionisticama.

Tada se svi s podsmijehom komentirali njenu kombinaciju sportskih biciklističkih hlačica s elegantnim crnim sakoom, no Kardashianka je samo bila korak ispred trendova, jer sada svi nose isti outfit.

Biciklističke hlače ove su jeseni zamijenile hlače od odijela, a trend su, osim sestara Kardashian, isprobale i slavne manekenke, poput Emily Ratajkowski, Kaie Gerber i Belle Hadid koje su također prošetale u istoj kombinaciji.

Osim slavnih trendseterica, i modna ekipa s Instagrama već je prigrlila ovaj neočekivani, ali očito jako popularni trend za jesen.

Pri slaganju ovakve kombinacije najbolje je odabrati nešto duži i širi model sakoa, a ispod njega možete obući i najobičniju bijelu majicu ili pak neki fensi topić. 

Ovisno o prilici, ali i vašem stilu, na noge možete obuti štikle ili tenisice, dok čizmice ipak nisu dobar izbor jer će vizualno skratiti i proširiti vaše noge.

Stoga, ako ste zažalile što ovog ljeta niste pružile priliku biciklističkim hlačicama, to još uvijek stignete napraviti, a inspiraciju za njihovo kombiniranje lako ćete pronaći na Instagramu.