Trendi majice i bluze koje će savršeno pristajati ženama s velikim grudima

Foto: Instagram

ŽENE s velikim grudima ne mogu popratiti baš sve trendove.
 
Proteklih nekoliko sezona najveći izazov predstavljaju im majice i bluze s otkrivenim ramenima jer grudnjaci bez naramenica jednostavno ne funkcioniraju na D ili većim košaricama. No ovogodišnji trendovi idu u prilog upravo ženama s bujnijim poprsjem i izrazito su laskavi. Otkrijte ih nastavku i ove godine budite u koraku s trendovima.
 
Jednostavni bodi
 
 
Komad koji je odavno prestao biti samo donje rublje iz mode ne izlazi ni ove godine, a najbolje laska ženama s većim grudima. Birajte jednostavne, uske modele rastezljivih tkanina i izbjegavajte duboki izrez, jer će pokvariti dojam.
 
Boho bluze s istaknutim strukom
 
 
Velike grudi i lepršave padajuće bluze načinjene od prozračnih tkanina baš i nisu idealan par. No i žene s bujnijim poprsjem mogu njegovati boho stil s bluzama s pokrivenim ramenima, odnosno naramenicama grudnjaka, koje su stegnute u struku zbog čega su u poprsju lagano naborane te samim tim i manje prozirne.
 
Moderni V-izrez
 
 
V-izrez izrazito je laskav na ženama s većim grudima, no nije u modi. Srećom, iste prednosti donose majice s gumbima ili patentnim zatvaračem ispod vrata, pogotovo kada su otkopčane. No zaustavite se na drugom ili trećem gumbu od vrha jer će u protivnom djelovati neukusno.
 
Dobri stari dekolte
 
 
Sigurno ste proteklih godina nekoliko puta čuli da su ramena novi dekolte, no to se pokazalo potpuno neistinitim. Dekolte je i dalje ostao glavno žensko oružje zavođenja, a sumnjamo da će ga i ove godine uspjeti zamijeniti neki drugi trend.