Tri seksi izdanja u jednom danu? To može samo Emily Ratajkowski

Foto: Splash, Instagram

MANEKENKA izgleda atraktivno u svemu što obuče.

Unatoč tome, Emily Ratajkowski svakako najčešće bira provokativne, seksi komade u kojima ponosno pokazanje svoje savršeno tijelo, a jučer je zaredala čak tri takva izdanja.

Prvo se ljubila na ulici sa svojim suprugom Sebastianom Bearom-McClardom u traper hlačicama i bijeloj majičici ispod koje je provirio njen crni grudnjak, dok je na nogama imala robusne sportske tenisice.

Zatim je prošetala New Yorkom s prijateljima u mini cvjetnoj haljini koja se veže oko vrata te je svoj bujni dekolte dodatno naglasila nanizanim ogrlicama. Look je upotpunila i mačkastim sunčanim naočalama, svojim omiljenim okruglim zlatnim naušnicama i žutom torbicom te je na nogama opet imala tenisice.

Njen treći look dana također je bila haljina, no puno duža od ove prethodne, ali zato jednako seksi. Emily je kasnije popodne prošetala u prozirnoj neonski žutoj haljini do poda s volanima i prorezom na donjem dijelu ispod koje se jasno vidio njen bodi. 

Prozirnu haljinu je iskombinirala s kombiniranom platneno-slamnatom torbicom, retro sunčanim naočalama i istim bijelim tenisicama koje je nosila u prethodnom izdanju.

Haljinom se pohvalila i na svojem Instagramu gdje je ponudila malo bolji pogled odostraga.