Tri trenda u koja se ovu jesen ipak ne isplati investirati

Foto: Instagram

NADOLAZEĆA jesen donosi nam brojne uzbudljive trendove koje objeručke želimo prihvatiti i u koje se ne bojimo investirati. Međutim, neke je stvari bolje izbjeći. Vrlo je teško baš sve uklopiti u vlastiti stil, a kada na posljetku uspijemo izvesti neizvedivo, ti odjevni komadi polako počnu padati u zaborav. Sljedeća tri trenda, po mišljenju svjetskih modnih stilista i modnih kritičara, nisu isplative investicije. 

1. Zmijski uzorak

Nosio se iz sezone u sezonu, a modne kuće ga i ove godine pokušavaju "progurati" pod aktualne trendove. Međutim, ovaj print biste na neko vrijeme trebali zaboraviti jer na njegovo mjesto dolazi leopard print u nešto suptilnijoj verziji koji je svakako bolja opcija.

 

2. Kristali na odjeći

Odjeća s izvezenim kristalima izašla je iz mode prije nekoliko godina i još nije došlo vrijeme za njezin povratak. Ono što bi vam se moglo svidjeti umjesto toga su džemperi sa zvonolikim rukavima kojima se predviđa dugotrajna popularnost.

 

3. Glomazne tenisice

Koliko god vam se one u ovom trenutku činile otkačenima i modernima, upravo zbog njihove izražajnosti i specifičnosti brzo će vam dosaditi i požalit ćete zbog investiranja u njih. Umjesto njih, odlučite se za klasične bijele tenisice koje su uvijek u trendu i odlično pristaju uz svaku odjevnu kombinaciju.