U modu se vraćaju haljine koje ste nekad obožavali

Foto: Instagram

RADO se sjećamo ovog trenda.

Iako je 2017. godina tek počela, jedno je apsolutno jasno: ove godine nostalgija za prošlim vremenima nikada nije bila veća.



Brojni trendovi iz 90-oh i 00-ih, upravo se ove godine vraćaju na velika vrata, a nakon tregerica, naušnica krugova, trapezica, Kappa trenirka i slično, vraćaju se i popularne tuba haljine.



Obožavala ih je i Sarah Jessica Parker kao Carrie Bradshaw, Jessica Simpson, a posebno sestre Hilton, Paris i Nicki te njihovo tadašnje žensko društvo, koje je žarilo i palilo Hollywoodom, prije Kendall, Kylie, Belle, Gigi i Hailey.

Radi se o haljinama bez naramenicama, koje prate liniju naših tijela ili se šire od struka, a idealne su za nadolazeće sve toplije vrijeme.



Vjerojatno još barem jednu imate u svom ormaru, a uz nju vas mogu vezati uspomene poput ljetnih spojeva i "dječjih" izlazaka.



Ove sezone, međutim, ove haljine dolaze uz razne nadogradnje, kao npr. s volanima, kojima je doista teško odoljeti, a stižu i u raznim bojama te raznih materijala pa smo sigurni kako ćete pronaći nešto za sebe i zasjati u punom sjaju.