U ovom ćete modelu traperica izgledati starije

Foto: Instagram

JEDAN od najpopularnijih odjevnih komada ima moć da vas učini mlađima nego što jeste, ali i starijima.

Naravno, radi se o trapericama, a baš svaka žena ima barem jedan par u svom ormaru.

No, jeste li znali kako vas neki modeli mogu učiniti starijima nego što jeste? Ako još uvijek ne znate koji, mi vam danas otkrivamo sve tajne, kako ne biste učinili modnu pogrešku.

Jeans stručnjaci Joe Dahan i Scott Morrison ističu kako su dubina traperica i dizajn džepova neke od najbitnijih značajki na koje biste trebali obratiti pozornost pri kupnji, kako ne biste ostavili dojam starije osobe.

Plići modeli iz vas će tako vrištati "mlado, zabavno i seksi", dok se dubina džepova povezuje s modnom erom u kojoj se trenutno nalazimo. Početkom 2000-ih tako smo svjedočili trendu predimenzioniranih šavova na džepovima.

Model traperica koji odgovara vašoj tjelesnoj građi od iznimne je važnosti. Rezovi traperica, koji na tijelu izgledaju vrećasto ili zbijeno, bez iznimke će ostaviti dojam da ste stariji.

A kako se pomladiti uz pomoć traperica, osim plićim modelima? Definitivno odabirom traperica sa zvonolikim nogavicama, jer će one učiniti vašu siluetu zanosnom te ćete u njima izgledati svježije.

Tu su još i skinny traperice, ali i tamniji traper, koji vizualno stanjuje liniju te vas tako čini mlađima.

Joe i Scott kao najisplativiju investiciju, kada su u pitanju traperice, navode traperice visokog struka i ravnih nogavica jer se radi o bezvremenskom modelu.