U Zagrebu predstavljena Modern Essentials kampanja Davida Beckhama

Foto: John Pavlish

SLAVNI nogometaš ponovno je osvojio srca zaljubljenika u modu.

H&M prodavaonica na Cvjetnom trgu jučer je bila destinacija svih ljubitelja muške mode i zabave, koji su uživali u ekskluzivnom pre – shopping eventu, na kojem je predstavljena MODERN ESSENTIALS SELECTED BY DAVID BECKHAM kolekcija za proljeće 2016. godine.
 
Kampanja je usredotočena na Davidovu ulogu stilske ikone milijunima muškaraca diljem svijeta.
 
 
U njegovon slučaju radi se o miješanju tradicionalne muške mode sa svježim idejama, koje unaprjeđuju modu. 
 
Uz to, nogometna i stilska ikona, snimila je i prigodnu kampanju, u suradnji s redateljem Frederikom Bondom, koja je snimljena na ulicama čarobnog Lisabona. Komade iz kolekcije, koje nosi u filmu, odabrao je sam David, a oni su savršen primjer njegova bezvremenog stila.
 
 
"Uvijek se sjajno zabavim snimajući kampanje za H&M. Zbilja razumiju moj stil i moj smisao za humor. Bilo je sjajno odjenuti elegantne komade kolekcije i istodobno se dobro zabaviti“, otkrio je David, kojemu je bilo važno da svi komadi budu takvi da se na njih muškarci mogu osloniti tijekom cijele sezone.
 
Tako su u šopingu ovoga puta više uživali muškarci, a među poznatim licima bili su i glazbenik i maneken Vlaho Arbulić, glumac Miran Kurspahić, nogometaš Jerko Leko i vaterpolist Andrija Bašić, koji su prvi odjenuli komade iz nove kolekcije.
 
Ona će biti dostupna u svim trgovinama s muškom odjećom u dva navrata – 18. veljače i 10. ožujka te online.