U želji da bude što posebnija, mlada pjevačica postala predmet podsmijeha

Foto: Getty, Instagram

NETKO je preozbiljno shvatio povratak mode iz osamdesetih.
 
Iako se mlada pjevačica tada još nije bila ni rodila, izgleda da je dobro proučila tadašnje trendove jer je složila kombinaciju koja nas je odmah vratila u prošlost. Riječ je o bivšoj Disneyjevoj zvijezdi, 21-godišnjoj Zendayi koja je, u želji da bude što posebnija, zbog svog posljednjeg outfita ipak postala predmet podsmijeha.
 
 
Iako je inače sitne građe, u ovom šarenom predimenzioniranom odijelu, koje uključuje sako s naglašenim ramenima, pjevačicu je bilo nemoguće promašiti na glamuroznom partyju časopisa Vanity Fair koji se održao sinoć u Hollywoodu. 
 
 
Zendaya je look upotpunila i šeširom dok su salonke na špic u kričavo narančastoj nijansi podarile dašak ženstvenosti njenom smiješnom outfitu koji je, vjerovali ili ne, potpuno iskopirala s piste. Naime, odijelo i šešir dio su najnovije kolekcije modne kuće Marc Jacobs, predstavljene prije samo nekoliko tjedana na Tjednu mode u New Yorku, koja je potpuno inspirirana osamdesetima.
 
 
No iako je pjevačica hrabro i prije svih uskočila u najnovije dizajnerske krpice, u ovom izdanju nije baš nikoga impresionirala i iskreno se nadamo da nećemo nijednu drugu slavnu damu vidjeti u nečem sličnom, iako u to, nažalost, sumnjamo.