Udario ju auto, a ona na putu do bolnice napisala make-up recenziju

Foto: Instagram
 
PADALA je kiša, vozila se u hitnoj, satima je sjedila u bolnici i... da, udario ju je auto, ali njen make-up ostao je postojan.
 
To nije moglo proći nezabilježeno, pa je na web stranici Ultra Beauty objavila jednu od najčudnijih make-up recenzija ikad, a čini se da ju je pisala na putu prema bolnici ili iz bolnice. U recenziji je opisala sve što joj se tog nesretnog dana dogodilo, samo kako bi na kraju nahvalila sprej za fiksiranje make-upa. A evo i što je točno napisala:
 
"Udario me automobil, ali udarac, kiša, vožnja u kolima hitne pomoći te sati provedeni u bolnici nisu uspjeli pokvariti moj make-up koji je cijelo vrijeme ostao na mjestu. Kada su me otpustili iz bolnice, trebala sam skinuti šminku jer je još bila na licu. Ako sprej za fiksiranje može preživjeti udarac autom, onda je to dokaz da ga trebam kupiti opet", zaključila je beauty blogerica i natjerala nas da se zapitamo kuda ide ovaj svijet, kada ni udarac automobilom više ne može barem malo odvratiti ljude od mobitela i objavljivanja na internetu...?