Ukradite look: Kći Massima Savića odlično nosi hit haljinu sezone

Foto: Petar Santini i Domagoj Blažević

ZGODNA Mirna Savić ima odličan mladenački stil.

25-godišnja kći našeg popularnog pjevača Massima široj javnosti postala je poznata početkom ove godine kada je postala voditeljica jedne glazbene emisije na RTL-u, iako je novinarski zanat prije toga kovala na radiju.

A osim što je talentirana i uspješna, Mirna ima i odličan stil što odaje samo jedan pogled na njen Instagram profil koji nudi pregršt modne i beauty inspiracije.

 

 

Svojim besprijekornim stilom osvojila nas je i na jednom eventu koji je za vikend održan u zagrebačkom parku Zrinjevac. Mirna je za tu prigodu složila odličan mladenački i trendi stajling koji je upotpunila i kul frizurom.

Haljine s gumbima jedan su od vodećih trendova sezone, a Mirna je odabrala model u maslinastozelenoj nijansi koja savršeno pristaje njenoj puti i boji kose. Uz hit haljinu, espadrile na prugice su bile savršen izbor.

Temperature su za vikend bile nešto niže pa je preko haljine prebacila smeđu kožnu jaknu koja se odlično uklopila u ljetni stajling.

Mirna je potvrdila i da su pletenice uvijek super ideja, a ona je svoju kosu splela u krunu te look odlično zaokružila visećim naušnicama.

A moramo pohvaliti i outfit Damira Kedže koji joj je pravio društvo i koji je definitivno jedan od najbolje odjevenih frajera u Hrvatskoj jer se ne boji eksperimentirati s novim trendovima i bojama te sve to baš uvijek odradi jako uspješno.