Upoznajte tim skupih stručnjaka koji stoje iza "prirodnog" izgleda Jennifer Lawrence

Foto: Splash

POPULARNA glumica Jennifer Lawrence očarala je publiku svojim glumačkim vještinama, simpatičnim ponašanjem u javnosti, ali i prirodnim izgledom zbog kojeg se žene i djevojke diljem svijeta mogu poistovjetiti.

Ova neodoljiva cura iz susjedstva čak i kad nosi Dior izgleda sasvim opušteno i kao da oko izgleda ne brine previše, no je zaista tako?

Časopis "Heat" otkriva kako lijepa plavuša itekako pazi na svoj izgled te na raspolaganju ima čak i nekoliko stručnjaka za određeni dio tijela.

Upoznajte "glam tim" simpatične Jennifer:

MOTIVATOR ZA FORMU - Nicole Stuart

Ova osobna trenerica zaslužna je za sexy figuru lijepe plavuše, a brine i o tijelu Kate Hudson. Nicole svima preporučuje da vježbaju barem 5 minuta svaki dan te da sa sobom uvijek nose vijaču za preskakanje i preskaču uže kad god stignu.

STRUČNJAK ZA MIŠIĆE

Jennifer surađuje i sa sportskim kiropraktičarom Joeom Horriganom. On obožava cross fit trening, čučnjeve i sklekove.

ČAROBNJAK ZA HRANU

Christine Avanti brine o prehrani popularne Lawrence te kreira jelovnike kojih se glumica mora pridržavati. Svima savjetuje da odbace svu prerađenu hranu koja u sastojcima ima više od 5 stvari koje ne možemo ni izgovoriti.

GURU ZA KOŽU


Dr.David Colbert zaslužan je za predivan ten Jennifer Lawrence. Uz laserske tretmane, na koži izvodi različite maske i tretmane zbog kojih je omiljen među holivudskim glumicama.

JOŠ JEDAN GURU ZA KOŽU

Sonya Darkar pazi na to da koža lijepe Jennifer bude mekana i mladolika te da na slikama izgleda fantastično.

FRIZER SA VJEŠTINAMA

Mark Towsend omiljeni je frizer ove glumice te zaslužan za njezina izdanja na crvenom tepihu, ali i sexy bob na koji se ošišala nakon snimanja posljednjeg filma.

VIZAŽISTICA ZA POSEBNE PRIGODE

Jillian Dempsey u posebnoj je gužvi kada Jennifer ima zakazana pojavljivanja na crvenom tepihu jer tada treba osmisliti look koji će pristajati haljini i dobro izgledati na fotkama. Jillian kaže da na Jenniferinom licu najviše voli njezine usne te da ih često poželi ostaviti nenašminkane.