Upucava ti se kolega s posla? Trebaš li to reći dečku?

Foto: Instagram

SITUACIJA koja je simpatična samo u filmovima i samo ako je frajer jako zgodan - imaš kolegu koji ti se očito upucava, a imaš i dečka. Pitanje koje će si postaviti većina žena jest: reći dečku ili prešutjeti? 
 
Reci ako…
 
Želiš svađu. Nema šanse da će sve proći mirno i nezapaženo. Ili će tvoj dečko misliti da si dala povoda kolegi, ili će biti ljut samo na njega, a svaki put kad ćeš morati odraditi bilo što s njim, očekuj ljubomorne ispade. Iskrenost je divna, ali neke stvari je bolje prešutjeti.
 
Nemoj reći ako…
 
Želiš mir u kući. Ono što tvoj dečko ne zna, ne može ga povrijediti, naravno pod uvjetom da ti nisi uključena u flert i da ga potičeš. U tom slučaju isto nemoj ništa govoriti, ali odluči što točno želiš s kolegom.
 
Je li samo on kriv?
 
Pitanje koje si moraš postaviti u ovakvoj situaciji. Postoje muškarci koji flertaju čak i nakon što im se jasno da do znanja da za to nema interesa, ali puno je češća situacija u kojoj ženama paše flert. U tom slučaju nemoj kriviti kolegu niti išta govoriti dečku, ali definitivno odradi razgovor sa samom sobom i pokušaj razmisliti zbog čega prihvaćaš flert.