Ušlagirajte se modom domaćih dizajnera ovog vikenda u kinu Europa!

SVE prave šoping princeze i ljubiteljice domaćih dizajnera, oduševit će vijest da ovog vikenda mogu puna dva dana kupovati domaće modne poslastice na eventu "Moda sa šlagom" u Kinu Europa! Šoping upotpunjen keksima i nezaobilaznom kavom sa šlagom sprema se ovog vikenda u zagrebačkom Kinu Europa, gdje vas 17. i 18. prosinca čeka dosad najveća "Moda sa šlagom"!

"Znam da su vam ormari prazni i da mučite muku s božićnim poklonima", izjavila je organizatorica Emilija Beljan a.k.a. Mica Torbica za jedan portal. Mica Torbica će u Europi ovog vikenda okupiti čak 24 kolega-dizajnera raspoređenih u dva dana predstavljanja. Teško ćete odabrati "samo jedan dan" za posjet "Modi sa šlagom", stoga za shopping u centru rezervirajte cijeli vikend. Imaginarna vrata prvog kata kina za sve djevojke otvaraju se od 12 h i goste primaju sve do 20 h.

Na "Modi sa šlagom" možete obnoviti svoju garderobu super odjećom, modnim dodacima i nakitom, a čekaju vas već spomenuti keksići Nike & Vesne (koji će se i moći kupiti u specijalnom blagdanskom pakiranju), rakijica za zagrijavanje prije kupovine i popularni DJ Itch koji je već spremio svoju posebnu "girls only" playlistu.

Raspored dizajnera:


Subota, 17.12.

Marina Marinski, Petrunjela 5Re, Pixellmysmile, Mustre, CitoyenneK, Chicks on Chic, Playround, Ana Čavić, Slaven Milic Bagcraft, Lolina kucna manufaktura, Dott, Darija Hasan.

Nedjelja, 18.12.

OshBrosh, Oh, Tiger!, Etoile de mer, Little Wonder, M:UN,  Sonja Lamut , Patrizia Dona, Dragou Uuu, Djuvedj, Vedrana Mastela, Tratinchica, Mica Torbica.

Uz sva navedena imena, kući će se teško odlaziti praznih ruku, a sudeći prema najavnom plakatu događanja predosjećamo i tučnjavu za zadnju Dott. majicu, Dragine naušnice ili sveprisutnu Oh, Tiger! papigu. Razbijte kasice prasice, rastegnite se i okupite pouzdanu šoping ekipu, jer će ovog vikenda u kinu Europa biti prava modna ludnica.