Uz sexy mišiće dečka Nicole Scherzinger, i mi bi brzo zaboravile bivšeg

Foto: Instagram

NICOLE je ludo zaljubljena u zgodnog tenisača.

Prelijepa pjevačica Nicole Scherzinger ponovno putuje, a ovoga puta za destinaciju nije izabrala Hrvatsku, već susjednu Italiju, u koju je otišla na romantični odmor s dečkom, tenisačem Grigorom Dimitrovom.

Atraktivni par plijenio je pozornost u elitnom odmaralištu Portofino, a sudeći po slikama, doslovno nisu skidali ruke jedno s drugoga, što nimalo ne čudi, obzirom da se zbog prenatrpanih rasporeda, ne vide toliko često. 

A ako se pitate tko je Grigor, kojeg Nicole ljubi od studenog 2015. godine, radi se o 25-godišnjem bugarskom tenisaču, koji je prije Nicole, ljubio čak dvije kolegice - Mariju Sharapovu, s kojom je bio u višegodišnjoj vezi te Serenu Williams, s kojom ljubav nije dugo potrajala.

Nicole je prije atraktivnog tenisača, bila 7 godina u vezi s vozačem Formule 1, Lewisom Hamiltonom, s kojim je prekidala nekoliko puta, no prošle godine prekid je bio konačan.



Kada pogledamo Grigorov profil na Instagramu te golišave fotke koje objavljuje, potpuno nam je jasno kako je Nicole tako brzo zaboravila bivšeg dečka. 

Uživajte u pogledu.