Uzimamo sve osim čizama: Kendall u kombinaciji koja privlači poglede

Foto: X17Online 

KENDALL i Hailey su stylish prijateljice.

Zvijezde svjetskih modnih pisti, Kendall Jenner i njezina najbolja prijateljica Hailey Baldwin, početak Nove godine odlučile su provesti u šopingu u Zapadnom Hollywoodu.
 
 
 
Društvo im je radio i Kendallin novi najbolji prijatelj, preslatki sivi hrt, kojeg nije ispuštala iz ruku, no svu pažnju ukrale su modne kombinacije slavnih cura.
 
 
I dok se Hailey odlučila za uobičajenu zimsku kombinaciju crnih baršunastih gležnjača, kožnih tajici i duge veste haljine, Kendall se ponovno odlučila za onu neobičnu, s genijalnom zlatnom jaknom s remenčićima, koja nije mogla proći nezapaženo.
 
 
Look je upotpunila crnom torbicom, plišanim gornjim djelom trenirke s kapuljačom, poderanim trapericama te prozirnim čizmicama na petu, iz kojih se doslovno ne skida, koje je iskombinirala na vrlo neobičan način, s mrežastim čarapama, koje su krajem prošle godine imale veliki modni povratak.
 
 
Cure su posljedice tulumarenja pokušale sakriti iza tamnih naočala, no čitavo su vrijeme bile odlično raspoložene pa se čini kako je tulum itekako vrijedio.