Victoria Beckham izgleda glamurozno čak i kada se onesvijesti na kauču

Foto: Instagram

NIJE bez veze stekla nadimak Posh (otmjena) Spice.

Victoria Beckham jedna je od onih žena koje u svim prilikama izgledaju besprijekorno i s razlogom slovi za ikonu stila. Bivša Spajsica danas je vlasnica istoimenog modnog brenda koji je nedavno proslavio 10. rođendan, a Victorija je uz sve to i majka četvero djece te se u slobodno vrijeme bavi i humanitarnim radom. 

Stoga nas uopće nije iznenadila fotka na njenom Instagramu na kojoj spava na kauču nakon napornog radnog dana, no ono što nas je ipak uspjelo iznenaditi jest što je i u toj situaciji uspjela izgledati glamurozno.

"Naočale su na glavi i dok sam u nesvijesti," napisala je Victoria u opisu slike u kojem je otkrila i da je radila dokasno jer priprema reviju za londonski Tjedan mode koji počinje danas. A ako ste upoznati s njenim likom i dijelom, znate da su sunčane naočale njen zaštitni znak te da ih zaista rijetko kad skida, a očito čak ni kad spava. Kako posh od nje!

A Victoria je očito bila raspoložena za šalu jer nas je nakon ovog prizora, na svojem Instagramu počastila s još dvije smiješne fotografije. Na prvoj je zauzela svoju omiljenu pozu s jednom nogom dignutom u zrak i to na modnoj pisti.

Zatim je objavila i galeriju fotki koje ismijavaju njenu posljednju kampanju povodom 10. godišnjice njenog modnog brenda. 

Naime, Victoria je snimila kampanju na kojoj pozira u velikoj vrećici s imenom njenog brenda, a uslijedile su brojne šaljive interpretacije korisnika Instagrama koje su i Victorio, očigledno, dobro zabavile.