Victoria Beckham se na još jednom događaju pojavila u već viđenom izdanju

Foto: EPA-EFE, Instagram, Getty Images

IAKO je vlasnica uspješnog modnog brenda koji nosi njezino ime, Victoria Beckham se mjesecima ne skida iz jednog odijela.

Nosila ga je na dodjeli nagrada GQ Men of the Year u kolovozu prošle godine, zatim na lansiranju svoje beauty linije, tijekom gostovanja u talk showu Ellen DeGeneres i još nekoliko puta u međuvremenu, a sada ga je ponovo obukla za after party dodjela nagrada BAFTA u organizaciji Voguea.

Embed from Getty Images

Radi se o bijelom odijelu s kontrastnim crnim gumbima na sakou i hlačama na trapez koje potpisuje njezin istoimeni brend i kojemu je ovoga puta podarila svježiji i romantičniji izgled ostatkom stajlinga. Do sada je sako uglavnom nosila zakopčan, a sada ga je raskopčala i ispod obukla bijelu košulju s volanima te je sve začinila crnim ukrasom u obliku ruže koji je zakačila na kragnu.

Ukrasne ruže su također u posljednje vrijeme postale neizostavan dio njezinih outfita, a nalaze se i u novoj kolekciji Victoria Beckham brenda pa nas ne bi iznenadilo da ovaj trend uskoro zaživi. Pogledajte kako ih Victoria uklapa u svoje outfite, a OVDJE se prisjetite prethodnih puta kada je nosila svoje omiljeno bijelo odijelo.