Gigi Hadid nije dobrodošla u Kinu zbog pogreške iz prošlosti

Foto: Getty, Instagram, Twitter
 
KRAJEM godine u Šangaju će se održati revija Victoria's Secreta.
 
Jedna od angažiranih manekenki je i Gigi Hadid, a iako se nije našla na prvom popisu modne kuće, prije par dana na Instagramu je potvrdila da će ipak nositi reviju.
 
 
No čini se da 22-godišnjakinja nije dobrodošla u Kinu zbog jedne pogreške iz prošlosti. Početkom godine, njezina mlađa sestra Bella, koja će također nositi reviju u Šangaju, na Snapchatu je objavila video u kojem Gigi ismijava kolačić s likom kineskog Bude. Video je na društvenim mrežama izazvao gomilu bijesnih reakcija, a iako ga je Bella uklonila sa Snapchata, javnost nije zaboravila na njega i sada se Gigi to obilo o glavu. Twitter su preplavili bijesni statusi koji jasno daju do znanja da Gigi nikako nije dobrodošla u Šangaj.
 
"Ne trebaju nam rasisti", "Gigi nije dobrodošla u Šangaj zbog svog nepristojnog ponašanja", samo su neki od komentara pobješnjele javnosti. A osim prozivanja manekenke, mnogi su korisnici na Twitteru pozvali i na bojkot revije, a brend je optužen za promicanje rasizma.
 
Ovogodišnja Victoria's Secret revija najavljena je kao najveća do sada i već se nagađa da će imati preko 1,4 milijuna gledatelja na internetu, koliko je imala lani. No neočekivani razvoj događaja mogao bi ugroziti njihove planove pa nas ne bi iznenadilo da Gigi do nove godine ipak ostane bez "krila".