Vladarica špice: Omiljena dizajnerska torba Hrvatica košta 20 tisuća kuna

Foto: Luka Šangulin/Index, Instagram

NIJE tajna da su Hrvatice slabe na dizajnerske komade, a posebno su im drage torbice s potpisom luksuznih modnih kuća.

Na zagrebačkoj špici često imamo priliku vidjeti neke od najpoželjnijih primjeraka s dizajnerskim potpisima, a ove smo godine jedan model viđali posebno često.

Radi se o torbi naziva Saddle, koju je modna kuća Dior prvi put predstavila 2000. godine, da bi je aktualna kreativna direktorica brenda Maria Grazia Chiuri odlučila ponovno lansirati 2018. jer je smatrala da je jedna od najpraktičnijih torbi brenda. Njen tajming je očito bio savršen jer je torba u kratkom roku ponovno osvojila modni svijet

Ovisno o veličini, cijene ove torbe kreću se od 10 do preko 20 tisuća kuna, zbog čega slovi i kao statusni simbol, a zahvaljujući specifičnom obliku, nemoguće ju je ne uočiti. Dolazi i u varijanti za nošenje oko struka koja je i najpopularnija među Zagrepčankama.

Osim dama sa špice, nose je i domaći celebovi, uključujući Sonju Kovač koja je nabavila model ukrašen logotipima brenda i Marka Grubnića koji se odlučio za pink varijantu.

 

No najposebniju verziju Dior Saddle torbe ovog je ljeta prošetala Kim Kardashian, koja je ponosna vlasnica jednog od samo 10 primjeraka metalik srebrnog modela koji košta preko 230 tisuća kuna, a kako izgleda pogledajte OVDJE.