Vodeći beauty trendovi za ljeto 2017.

Foto: Instagram

MODNE već itekako dobro znate, no znate li koji su to beauty trendovi vodeći za ovo ljeto?

Ako je odgovor negativan ili niste sigurni, mi smo ovdje da riješimo sve dileme.

1. Prirodne obrve

Daleko od onog što preplavljuje Instagram... Ovoga ljeta, obrve su nježno popunjene, prirodnije i mekše, počešljane prema gore i učvršćene prozirnim gelom.

2. Prirodni look

To znači što laganiji i prirodniji make-up, što je još jedan odmak od beauty trendova koje smo u posljednje vrijeme viđali na Instagramu. Zaboravite na teške pudere i konturiranje te istaknite svoju prirodnu ljepotu.

3. Plavo sjenilo

Ovog ljeta vraćamo se u dobra, stara vremena 80-ih, kada je plavo sjenilo bilo pravi hit. Ono je zatim godinama bilo na vrlo lošem beauty glasu, no kako se te godine, kao i 90-te vraćaju u modu, vraćaju se i na beauty scenu. No, postoji jedno pravilo: neka vaš ten bude besprijekoran, a ostatak looka minimalistički, ako želite pravilno nositi plavo sjenilo te osvježiti lice.

4. Nikakav contouring, samo strobing

Klan Kardashian ovog ljeta neće biti u modi, jer je napokon odzvonilo contouringu. Beauty stručnjaci ovoga ljeta biraju minimalizam, strobing, highlighter na strateškim točkama na licu, odnosno onima koje vi želite istaknuti.


5. Bezbojne usne

Iako vjerujemo kako je ljeto najidealnije doba za isprobavanje ruževa u kričavim nijansama, posebno kada potamnite, beauty stručnjaci ovoga ljeta ipak daju prednost bezbojnim usnama, punim volumena. U tome će vam pomoći nježna olovka za usne te sjajilo u identičnoj boji ili ono prozirno.

6. Lakiranje ruba nokta

Kako to napraviti? Obojite cijelo nokat u neku neutralnu boju, bijelu, prozirnu, blijedoružičastu i slično, a onda samo rub nokta ukrasite drugom bojom ili šljokicama. Najpopularnije boje za rubove su svakako zlatna i srebrna, no nećete pogriješiti niti s drugim bojama.

7. Svemirske punđe

Space buns osvajaju sve veći broj žena, a radi se o dvije balerinske punđe uglavnom na vrhu glave, dok ostatak kose možete raspustiti ili također podignuti. Za ovu je frizuru inspiracija svakako princeza Leia, a ona će svakako biti viđena na raznim ljetnim festivalima, kao i plažama.